Que millor que rebre el cap de setmana amb una proposta dolça i aprofitant els preus de les maduixes podem preparar un pastís mousse ben senzill, però amb la base de Blondie que farà arrodonir encara més el gust.
El Blondie és un pastís del mateix tipus que el conegut Brownie, però en compte d'utilitzar xocolata negra en aquest cas fem servir xocolata blanca. És molt més fí i encaixa perfectament per acompanyar qualsevol fruita.
Com que les maduixes amb xocolata negra són un clàssic que no a tothom agraden, el passat dissabte era l'aniversari de la meva mare i vaig pensar que un blondie de xocolata blanca podia quedar prou bé acompanyat d'una mousse de maduixes. I el resultat, tot un èxit!
Ingredients pel Blondie:
- 125 gr de mantega en pomada
- 70 gr de xocolata blanca
- 60 gr de farina
- 100 gr de sucre
- 2 ous
- 60 gr de nous
Posem la xocolata trossejada dins un cassó i la fonem a foc molt lent. Reservem.
Dins un bol mesclem la mantega estovada amb el sucre i seguidament anem afegint els ous un a un.
Seguidament incorporem la xocolata blanca que haurem desfet prèviament.
Per finalitzar aboquem la farina i per últim les nous picades ben petites.
Enfornem uns 25 min a 170º dins un motlle rodó o en el que decidim servir el pastís mousse de maduixes, ja que hem de tenir en compte que aquest blondie ens farà de base.
Ingredients per la mousse de maduixes:
- 250 gr de maduixes en puré
- 350 ml de nata per muntar
- 100 gr de sucre
- 5 fulles de gelatina
Posem el puré de maduixes i l'escalfem a foc molt baix. De mentres hidratem les fulles de gelatina, i les afegim dins el puré de maduixes perquè es dissolguin. Un cop s'hagin integrat en el puré retirem el cassó del foc i aboquem una petita part com 3-4 cullerades dins un motlle cilíndric rodó, ja que aquesta gelatina de maduixes la farem servir per la decoració del pastís.
Muntem la nata juntament amb el sucre i quan la tinguem ben ferma hi afegim el puré de maduixes. Mesclem amb molt de compte i finalment ja la tindrem a punt per abocar-la al damunt del nostre Blondie. Recomano haver desenmotllat abans el blondie i col·locar-lo damunt d'un plat sempre aprofitant el motlle lateral per donar forma al pastís, perquè d'aquesta forma no tindrem el risc de que se'ns trenqui.
Guardem el pastís a la nevera un mínim de 4 hores perquè qualli bé, després ja el podrem desenmotllar amb compte dels laterals.
El podem decorar fent unes roses de nata muntada al voltant, i acabant de decorar amb uns quadradets petits de gelatina de maduixa que teniem feta a l'inici.
Bon profit!
Ni idea que amb xocolata blanca es digués blondie, com un grup de pop dels anys 90! Fantàstica recepta, nyam! Petonet
ResponEliminaNo coneixia el blondie, vull tastar-lo! T'ha quedat un pastís maquísim i segur que esta molt bona :)
ResponEliminaPetons
Qué cosa más linda!! tiene que estar de pecado. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaQuina idea tant bona fer un pastís sobre blondie!! té que ser deliciòs tot el conjunt! M'apunto la idea! Petons
ResponEliminaUmmmmm quin pastís mes bo!!!!!!!!!!!!!,m'agrada aixó de posar-ho a sobre del blondie!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Un gâteau bien tentant. J'en voudrai bien une tranche.
ResponEliminaA très bientôt
Buffsss!!! Quina pinta més bona!! Ha de ser deliciós!!!
ResponEliminaPetonets
Uhmmm que rico y facil...me gusta!!!
ResponEliminaBesos
ohhhhhhhhhhh ¡¡¡¡¡que bó!!!!!
ResponEliminaMolt bon pastís per celebrar l'aniversari.
ResponEliminaUn abraç
Una tarta brillante!!!
ResponEliminaTengo que hacerla sin falta, para el día 20 que es el cumple de mi marido y me ha pedido algo así!
M'encanta la mousse de maduixa i amb aquesta base ja deu ser massa...
ResponEliminaPetonets.
No conixia el nom de blondie, precisament acabo de fer un brownie de xocolata blanca, je je je...
ResponEliminaLa combinació del a base amb la mousse de maduixa ha de quedar sensacinoal!
ummmm quina pinta més bona!!!
ResponEliminaPetonets
M'encanta!!! ara mateix en menjaria un trosset,... o dos... quina bona combinació d'ingredients i textures. T'ha quedat preciós i boníssim.
ResponEliminaPetons
Qué preciosidad de presentación, magnífica esta tarta.
ResponEliminaPedirte disculpas porque hace un montón que no paso por aquí pero es que no doy para más, fíjate que este mes ni me he presentado a film and food, en fin....
Besitos y feliz fin de semana.
No coneixia això del blondie i m'ha encantat la idea! De fet avui he vist una recepta similar al blog de la Gemma, de Cuina de casa. La mousse amb maduixes naturals ha d'estar molt gustosa!
ResponEliminaPetonets!
Anna