Som-hi amb una altra tongada de galetes, aquesta vegada fetes amb maduixes dessecades que els aporta una aroma i un gust inmillorable.
Seguirem fugint del tòpic de les xocolates, de moment ho vaig aconseguint!
Ingredients: (16 galetes aprox)
- 100 gr de margarina en pomada
- 175 gr de sucre
- 1 ou i el rovell d'un altre
- 50 ml de llet
- 300 gr de farina
- 1 culleradeta de llevadura
- 2 culleradetes d'emulsionant de vainilla
- 100 gr de maduixes dessecades
- 100 gr de sucre llustre
- 2 cullerades d'aigua
Dins un bol batem la mantega amb el sucre, seguidament anem incorporant l'ou i el rovell i remenem amb l'ajuda d'unes varilles fins que s'hagin integrat bé.
Mesclem la farina amb la llevadura i l'anem afegint en dues tandes al nostre bol. Per últim incorporem la llet i l'emulsionant de vainilla que també pot ser en essència.
Quan haguem aconseguit una massa compacta però manipulable amb les mans, en una taula picarem les maduixes dessecades i les abocarem dins el bol.
Amb les mans humitejades en fem boletes i les aplanarem lleugerament. Podem col·locar uns trossos de maduixes pel damunt per acabar de decorar.
Enfornem uns 15-20 min a 180º, o fins que veiem que han quedat lleugerament daurades pels voltants.
Per realitzar l'icing només haurem d'incorporar el sucre llustre dins un bol i afegir poqueta aigua, en aquest cas aproximadament 2 cullerades. Quan ens hagi quedat una massa espessa i blanca ja la tindrem a punt, sinó es tractarà d'anar corretgint amb el sucre o bé amb l'aigua.
Aboquem l'icing dins una màniga pastissera petita o una bossa de plàstic petita. En tallem la punta fent un forat molt petit i les anem decorant pel damunt.
Deixem refredar i assecar, i ja les podrem conservar.
Bon profit!
Que maques queden amb el contrast de color de les maduixes, m'agraden molt!
ResponEliminaPetons
Molt booniques, i segur que ben delicioses!
EliminaAmb el que m'agraden les maduixes...aquestes galetes les hede provar,ja!
ResponEliminapetonets.
Molt bones! Jo en vull, jo en vull!! Que no pot ser? Que ja no en queden? Vaja, les hauré de fer a casa doncs... que bones!
ResponEliminaSón tovetes? Fan molt bona pinta.
ResponEliminaEm sembla que són les primeres que veig amb margarina.
Petons.
No són tan tovetes com semblen, porten força farina. Jo utilitzo la margarina en comptes de la mantega en la majoria de postres des de fa poc i queden igual de bones.
EliminaCon lo que me gustan tus galletas, estas se ven buenisimas, hoy te vendre a verte preparame por lo menos cuatro.
ResponEliminaun besito.
no que porten llet!
Eliminaostres noia! realment si que t'has proposat ser la reina de les galetes! jijiji. tenen molt bona pinta. Petonets
ResponEliminaem semblen genial i super originals aquestes galetes!! quantes me n'envies?? ;) petonets
ResponEliminaAmb els trossets de maduixa han de quedar boníssimes! Ara mateix me'n menjaria unes quantes per esmorzar ;)
ResponEliminaAnotadas para mi reto galletero. Me pierden las fresas :D
ResponEliminaBesos.
Els trossets són el vici de les galetes...Els vas buscant i al final ja te n´has menjat 5. Es veuen delicioses.
ResponEliminaQUé bones!!! m'apunto la recepta amb el teu permís!
ResponEliminaPetonets