Ja feia dies que no publicava una recepta de galetes, i tenint en compte que darrerament totes han sigut amb xocolata, aquesta vegada he optat per unes galetes més lleugeres però sobretot gustoses.
Ingredients: (unes 14 unitats)
- 200 gr de compota de poma
- 100 gr de farina integral
- 150 gr de farina blanca
- 75 gr de margarina en pomada
- 100 gr de sucre
- 60 gr de panses
- 1 culleradeta de canyella en pols
Dins un bol mesclem el sucre amb la margarina fins que quedi ben estovada. Seguidament hi afegim la compota de poma ben triturada i mesclem bé fins que quedi integrat.
Incorporem les farines en diferents cops i per últim les panses i la canyella en pols.
Finalment ens quedarà una massa no gaire compacta, més aviat sòlida però si ho volem podem afegir una cullerada més de farina blanca per assegurar que ens quedin cruixents.
Amb l'ajuda de dues culleres anem col·locant al damunt de la nostra safata les galetes. Enfornem durant uns 15-20 min a 200º, o fins que veiem que queden lleugerament torradetes.
Ingredients per la compota de poma:
- 3 pomes pelades, netes i tallades
- 1 cullerada de sucre
- 50 ml d'aigua
- 1 culleradeta de canyella en pols
Incorporem tots els ingredients dins un cassó i ho posem a foc mig i tapat perquè es faci amb el seu propi vapor. Al cap d'uns 35 minuts ho retirem del foc i ho triturem.
En aquest cas en surt més quantitat de la necessària per fer les galetes, però ho podeu conservar en un pot de vidre perfectament.
Bon profit!
Que buena combinación!!
ResponEliminaBesos
Poma i canyella? La meva debilitat!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Qué cosa más rica, me comía un par ellas ahora mismo. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaUna vez hice unas con puré de manzana. Voy a probar a que sean integrales...
ResponEliminaEm semblen fantàstiques i delicioses!!! petons
ResponElimina