Ultimament m'estic aficionant a preparar pans de diferents tipus, i la veritat és que és tot un món, ben bé no te l'acabes! Avui torno amb una corona però aquest cop amb pesto i parmesà, mmmmm... i quina oloreta....
Ingredients:
- 1 ou batut
- 325 ml d'aigua
- 500 gr de farina blanca
- 1 sobre de llevadura seca
- 1 culleradeta de sal
- 3-4 cullerades de pesto
- 40 gr de parmesà en pols
- 1 ou per pintar
Posem els ingredients del pa dins la cubeta de la panificadora seguint l'ordre establert, excepte el pesto i el parmesà. Iniciem el programa d'amasar i deixem que finalitzi.
Un cop tinguem una bola consistent la treballem al damunt del marbre tot espolsant un xic de farina. L'estirem tot fent un rectangle gran, escampem el pesto per tota la massa i després pel damunt espolsem el parmesà en pols.
Anem enrrotllant la massa com si fós un braç de gitano i el tallem a porcions d'uns 6 cm d'amplada amb l'ajuda d'un ganivet humitejat.
Col·loquem les porcions una mica separades dins un motlle, ho tapem amb un drap i deixem llevar fins que hagi doblat de volum.
Per últim pintem la superfície amb ou batut i enfornem uns 40 min a 180º. Deixem refredar al damunt d'una reixeta i desenmotllem.
Bon profit!
Una receta fantastica y sencilla, no sé si me saldrá pero lo intentare. Yo te invito a conocer mi receta quemagrasa
ResponEliminaUffffssss!!!! Ha de ser boníssim!!!
ResponEliminaPrenc nota.
Preciosa, hoy puedo pasar por tu casa haber si te queda un trocito de este divino pan que has elaborado.
ResponEliminauna seguidora fiel. besitos
Te ha quedado precioso y lo mejor debe ser el sabor. Me ha encantado. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaOhhh amb aquesta combinació d'ingredients no pot fallar, i realment t'ha quedat preciós! :D Però, té molt de gust de pesto o què?¿ :O
ResponEliminaUn petoneeet!
Hola Anna!
EliminaDoncs no té un gust de pesto descomunal, el just per aromatitzar i deixar empremta al paladar ;)
Petons!!
Quina bonanpinta... M'arriba la olor desde aqui..jeje
ResponEliminaPetonets.
Quina bona pinta que té i és ben original amb aquesta forma.
ResponEliminaAvui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat proposem un aperitiu diferent. Torradetes amb maduixes, plàtan i camembert.
www.esfruita.com/assessorem/torradetes-amb-maduixes-platan-i-camembert
A la meva estimada esposa li encanta la Mafalda, tant que volia possar-li a les nostres filles el nom de Mafalda... jo no la vaig deixar.
ResponEliminaCap de les dues se'n diu.
Me la te jurada per aquest motiu...
Beno... que tens un premi per al teu blog tant xulo!!
Passat per casa.
Felicitats!!
Cara'm!!! a veure quin premi m'heu concedit.... :D
EliminaT'ha quedat genial! I amb pesto deu estar boníssim! petons!
ResponEliminaSabes que ttu blog me dio problemas ayer de nuevo? me sale un aviso de virus y nada mas, que no puedo ver la receta.
ResponEliminamenos mal que hoy no me pierdo este pan!!
Como sigas publicando panes tendré que comprarme la panificadora jejeje
ResponEliminabesotes
El pesto és una de les meves salses preferides, de manera que aquest pa em sembla sensacinoal. Ha de quedar molt gustós i amb aquesta forma queda molt vistós.
ResponEliminaQuina bona pinta!! Un peto!
ResponEliminaTiene una miga muy tierna...Un besito
ResponEliminauy, que rico! adoro el pesto, siempre lo uso para untar tostadas, pero acá lo tengo todo junto! jeje
ResponEliminaM´agrada molt la salsa de pesto.Trobo molt exquisida i, com no italiana, aquest combinació de pa. Deu fer una olor!
ResponEliminaEse pan tiene que tener un sabor impresionante. me encanta la mezcla!!!. Besos
ResponEliminaUn pan divino Helena, seguro que no te sobro nada, besos
ResponEliminaQuin goig aquest pa, amb el que m’agrada la salsa pesto i el parmesà, un conjunt molt saborós
ResponEliminaPetons
M'he quedat encantada veient aquest pa... és fàcil imaginar el seu aroma i gustet tan bo. Petons
ResponElimina