dijous, 7 d’octubre del 2010

Pizza de camagrocs



Si alguna cosa ens agrada a casa són les pizzes de camagrocs. Esperem amb ànsies la temporada de bolets per carregar cistellades i poder-ne congelar, així les pizzes sempre seran d'aquelles que ens fan somniar.
Fixeu-vos que els camagrocs sempre són d'allò més agraït, sempre n'hi han i a més en grans comunitats ben amagadets per qui els trobi, de manera que si quedes decebut per falta de rovellons, ceps, llanegues, etc.... sempre pots recollir camagrocs que no et fallaran mai.

Ingredients:

Per la massa de pizza --> http://acabatdefer.blogspot.com/2010/05/pizza-de-pebrots-del-piquillo.html

- Sofregit de tomàquet, el podeu fer a casa o comprat
- mozzarella al gust
- llàmines de pernil dolç
- camagrocs
- oli, pebre i orenga

Quan tinguem la pizza estirada la pintem amb el sofregit de tomàquet. Possem per sobre la mozzarella, amb 1 quart de sobre ja en feu, però va al gust.
Després col·loquem llàmines de pernil dolç que lliga molt amb els camagrocs, i per últim hi afegim forçes camagrocs sense cap vergonya.

Enfornem amb el forn prèviament escalfat a 250º i col·loquem la pizza al pis d'abaix de tot. Al cap d'uns 10 min ja la tindrem feta.



Quan la treiem sempre és bo afegir un rajolí d'oli d'oliva, una mica de pebre i una mica d'orenga, i llestos.
A punt per degustar la tardor, i a veure si s'acaba d'animar aquest Octubre!



Bon profit!

9 comentaris:

  1. Ha de quedar molt original!
    Si m'agrada la pizza de xampinyons, penso que aquesta encara ha de ser més bona! I ara que estem en plena temporada s'ha d'aprofitar ;)

    ResponElimina
  2. Les trompetes i els camagrocs m'agraden molt, aquesta pizza ha d'esta molt bona!
    Un petó!

    Anniki http://gastroadikt.blogspot.com

    ResponElimina
  3. En bolets m’encanten tots, però amb pizza nomes he menjat els xampinyons, quan tornem anar a buscar-ne, provaré amb els que trobi, te d’estar immillorable.
    Petons

    ResponElimina
  4. Gemma, Anniki i Fem un mos, si us agraden amb xampinyons us agradarà amb camagrocs, hi dóna molt bon gust, i amb una mica de pernil dolç millor.
    Fa dos anys la vaig provar de fer per casualitat i ara és la reina de les pizzes.
    Fins aviat maques ;)

    ResponElimina
  5. kamagrooooks!!!! XDDDDDDDDD kon su nombre sensual ahi...els has nat a buskar o els has komprat al merkat??
    (la amante del santi )

    ResponElimina
  6. Mare meva, aquesta pizza ha de ser una delícia! A casa el que havíem fet alguna vegada és fer servir de base uns apagallums grans per fer de pizza, que també queda molt bo i original!

    ResponElimina
  7. Jo sóc negada per veure apagallums, però quan en trobi de grans faré servir la teva idea.
    Gràcies pel comentari ;)

    ResponElimina
  8. Quina pizza més bonica i jo, com tu, si no trobo rovellons almenys que tornem a casa amb camagrocs, sisplau!

    ResponElimina